Annett Bengtsson

Samtaleterapi

Kom styrket ud af en vanskelig situation

Få hjælp til at komme ud af en vanskelig periode eller situation, og du vil bagefter kunne tænke tilbage på de svære oplevelser uden at genopleve smerten. Når vi kan det, kan man sige; ”at vi er kommet over det”. Ofte kan det ligefrem føles rart at tænke tilbage situationen netop fordi, man er kommet styrket ud på den anden side. Derfor vælger nogen at gå i psykoterapi alene for ønsket om personlig eller professionel udvikling.

Refleksion og håndtering af svære følelser

Samtaleterapi kan hjælpe dig igennem svære kriser og give dig indsigt i de psykologiske processer, som påvirker dig. Du vil også få værktøjer til f.eks. at håndtere tankemylder, fysiske reaktioner eller svære følelser, som du er bedre rustet til at klare situationen.

Behovet for samtaleterapi har ikke noget at gøre med, at man ikke er god nok eller ikke er dygtig nok. Snarere tværtimod. Mange psykologiske problemer skyldes hændelser, oplevelser, fastlåste situationer og andre menneskers handlinger.

Terapien hos mig har afsæt en bio-psyko-social forståelsesramme, hvilket i praksis betyder, at vi sammen undersøger fysiske reaktioner, følelsesmæssige oplevelser, personlige strategier samt udløsende, afhjælpende og/eller vedligeholdende faktorer i omgivelserne. Vi tager udgangspunkt i dine oplevelser og efter behov inddrages konkrete værktøjer.

Bestil tid til samtale

For at du får det fulde udbytte af samtalerne, er det vigtigt, at tilliden og kemien er i orden. Derfor er første samtale afklarende. Beslutter du dig for et kortere eller længere samtaleforløb, kan det betale sig investere i et klippekort, hvor du får du 7 samtaler for 6 samtalers pris.

Ring til mig på 28183308 eller skriv en mail.