Annett Bengtsson

Professionel sparring til personlige udfordringer

Konflikter er naturlige og uundgåelige

Når personlige værdier og modstridende behov kommer på tværs af hinanden er det nemt at rage uklar og blive ramt på sine følelser.

En professionel samtale kan gøre en kæmpe forskel

I langt de fleste konfliktsituationer har du hverken brug for coaching eller terapi. En god og saglig snak med en professionel kan gøre en kæmpe forskel. Det er min erfaring, at en enkelt samtale ofte er nok til at få klarhed over situationen og få værktøjer til at håndtere den. Større konflikter, som er gået i hårdknude, kan dog som regel ikke løses i en samtale, men én professionel samtale kan måske give dig den indsigt, som gør dig i stand til at løse konflikten over den tid, der er behov for.

”Hvorfor sagde jeg ikke…?”

Mange af os har været i den situation, hvor vi bagefter tænkte; ”hvorfor sagde jeg ikke…?” En sund efterrationalisering, som faktisk er vores naturlige evne til at håndtere ubehagelige følelser. Nogen gange kan vi sige; ”pyt”. Det er når, vi er kommet over det. Andre gange er der ”rester”, som dukker op igen og igen og i den samme relation. Fylder det for meget, er det en god idé at få professionel sparring til at tackle problemet.

Hvordan får jeg det sagt?

Hvordan får jeg det svære sagt, uden at såre den anden eller skade vores relation. Utallige tanker og scenarier løber gennem hovedet, og spørger man en ven eller to, får man ofte forskellige svar på, hvad der er rigtigt og forkert. Findes der rigtige måder at sige det på? Ofte ikke, men det kan være en god idé at vende spørgsmålet med en professionel for at få overblik over handlemuligheder og konsekvenser.

Hvorfor er det mig, der skal ændre mig?

Det skal du i de fleste tilfælde heller ikke. Du har ret til at være dig og have de tanker og følelser du har, men måske kan der være behov for, at du bliver mere klar på, hvordan du i din adfærd kan hjælpe den anden med at kommunikere mere respektfuldt til og med dig.

Personlig professionel sparring

Personlig professionel sparring er for dig, som ønsker at komme hurtigt videre, og er et alternativ i de situationer, hvor du hverken oplever at have behov for coaching eller terapi, men blot har brug for at drøfte en konflikt eller problemstilling med en professionel.

Ring gerne til mig på tlf. 28183308 eller send en mail for at aftale en tid eller høre om mulighederne.