Undgå fnidder – løs den gordiske knude

I en hverdag hvor mennesker arbejder sammen, kan der nemt opstå konflikter, som kan være svære at se sig ud af.

 

Hvornår er det relevant

Hvis du overvejer at få hjælp, er der sikkert noget om snakken. Hvis du allerede har overvejet flere gange, og du har forsøgt det bedste du kan komme i tanke om og læst dig til, så det på tide at gøre noget ved det.

Det er nemt at falde hen i den tro, at man ser syner, at man burde kunne klare det selv eller at det ikke er værre end, at det nok skal løse sig. Men nej – hvis problemet påvirker dig over tid, er der kun en meget lille sandsynlighed for, at det går over af sig selv.

 

Uvildig konfliktrådgivning

Ofte er det klogt at drøfte situationen med en fagperson, som har indsigt i konflikter og konflikthåndtering. Gennem sparring med tredjeperson kan du få hjælp til at sætte problemet i perspektiv, samt overveje handlemuligheder, konsekvenser og strategi.

Sæt ind i tide

Bliver der ikke taget hånd om problemerne i tide, kommer det uundgåeligt til at gå ud over trivslen og det psykiske arbejdsmiljø. I sidste ende kan det være så krævende at være i for alle parter, at det går ud over effektivitet og løsning af kerneopgaven. Jo tidligere, der gribes ind, des mindre skal der til for at håndtere situationen og løse problemet. Med tidlig indsat er prognosen er da også langt bedre.

 

Få et gratis råd

Hvis du har brug for et råd eller har behov for at vende en problemstilling med en udenforstående, så ring eller skriv gerne. Det koster kun din tid. Er der brug for mere så tager vi uforpligtende snak om mulighederne.

Tlf. 28183308 eller skrive til info@annettbengtsson.dk